K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Biorythme deodorant BEZSODÝ - citronová meduňka, 35 g

299,00 Kč
S DPH
Počet

100% přírodní deodorant BEZSODÝ - citronová meduňka, 35 g

Deodoranty od Biorythme - 100% přírodní výrobky, které spolehlivě fungují celý den. Nyní navíc v bezsodé variantě (bez obsahu jedlé sody) pro ty, kdo mají s touto složkou problémy.

Typ vůně Svěží
Kombinace éterických olejů z meduňky a citronely vytváří svěží vůni, která je však hlubší, zemitější než typické citrusové vůně (citron, pomeranč atd.). Vůně se hodí i pro pány.

Složení: Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Magnesium Oxide (oxid hořečnatý), Zea Mays Starch (kukuřičný škrob), Beeswax (nebělený včelí vosk), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Triethyl Citrate (rostlinný ester kyseliny citronové), Zinc Ricinoleate (certifikovaná deodoranční surovina z ricinového oleje), Melissa Officinalis Leaf Oil (meduňkový éterický olej), Cymbopogon Winterianus Herb Oil (citronelový éterický olej), Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*
* přirozené složky obsažených éterických olejů

Použití: Deodorant vyjíždí nahoru při otáčení spodním kolečkem na druhou stranu, než je obvyklé (PO směru hodinových ručiček). Deo je založený na kakaovém máslu, které je za pokojové teploty tuhé (tak jako čokoláda), při styku s lidským teplem ale okamžitě taje. Proto fungují tyto triky pro pohodlné nanášení:

1. Skladovat deo v teple (ideální teplota je okolo 25 °C)
2. Před samotným nanášením nechat deo chvíli (pár sekund) přitisknutý v podpaží.
3. Při roztírání deodorant jemně "tlačit" k pokožce tak, aby byl neustále v kontaktu s tělem.

Deo nejlépe funguje na oholené podpaží. Aplikace lze během dne opakovat.

Spotřebujte: do 12 měsíců od otevření

12030