K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
  • Mýdlová hmota transparentní Crystal_ST 0,9 kg

Mýdlová hmota Crystal WNS 11,5 kg

1 599,00 Kč
S DPH

Mýdlová hmota Crystal WNS

(White No Sweat)

Základ pro výrobu neprůhledných „nahých“ mýdel bez vodního výpotku.

Bez parefemace

Počet

Barva: Bílá

Balení: 11,5 kg v krabici

Jedná se o rostlinnou mýdlovou bázi vhodnou výrobu tzv „nahých“ mýdel bez obalu. Jedinečná formule minimalizuje vodní výpotek na již hotových mýdlech. Je tedy vhodná pro mýdla určená do vlhkého prostředí, které tolik nenaruší jejich strukturu, přesto si zachovává vysokou pěnivost.

Země původu: Velká Británie

Složení: Aqua, Sorbitol, Sodium Stearate, Sucrose, Propylene Glycol, Sodium Laurate Sulfate, Sodium Laurate, Glycerin, Sodium Myristate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cloride, Stearic Acid, Titanium Dioxide (Cl 77891), Lauric Acid, Myristic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate

Funkce:

  • speciálně navržená pro výrobu mýdel do vlhkých prostor

  • neparfemovaná pro vynikající vyzdvižení přidané vůně

  • dobré pěnivé vlastnosti

  • ideální na výrobu mýdel prodávaných bez obalu

Klíčové ingredience:

Voda, Propylenglycol, Stearát sodný, Sorbitol

Návod na přípravu:

1. Otevři a nakrájej

Jednoduše otevřete balení, opatrně nakrájejte mýdlovou bázi na menší kousky. Kousky dejte do vhodné nádoby. Nakrájení by mělo usnadnit rozpouštění mýdla.


2. Rozpusť

Postupně zahřívejte mýdlo. Ujistěte se, že dochází k rovnoměrnému tání báze aby nedošlo k jejímu překypění. Toto pravidlo mějte na paměti obzvláště při ohřívání v mikrovlnné troubě!


3. Zamíchej

Přidejte silice, aromata, barviva a extrakty dle Vašich preferencí (max. 2% přísad). Jemně míchejte aby došlo k rovnoměrné distribuci přísad v celé bázi. Pakliže nechcete v mýdle bublinky míchejte pomalu krouživými pohyby, aby se do báze nezašlehával vzduch.


4. Lij

Pracujte rychle, jednoduše vylijte bázi do předem připravených forem. Při přenášení forem dbejte na bezpečnost (mýdlo je horké). Při použití silikonových forem doporučujeme mít je na plechu nebo jiném pevném podkladu aby při přenosu nedošlo k deformaci a případnému polití horkým mýdlem. Počkejte až mýdlo zcela vychladne. A máte hotovo!

04663

Mohlo by vás také zajímat