K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Mýdlová hmota Crystal SLES & SLS Free 11,5 kg

1 660,00 Kč
S DPH

Mýdlová hmota Crystal SLES & SLS Free

Základ pro výrobu průsvitných mýdel bez laurylsulfátu sodného a laurethsulfátu sodného.

Bez parfemace.

Počet

Barva: bílá

Balení: 11,5 kg v krabici

Jedná se o rostlinnou mýdlovou bázi systému „rozpusť a lij“ (melt and pour) vyrobenou bez syntetických povrchově aktivních látek (Laurylsulfát sodný a Laurethsulfát sodný). Tato báze je ideální pro výrobu jemných průsvitných mýdel.

Země původu: Velká Británie

Složení: Aqua, Glycerín, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate

Funkce:

  • vytváří čiré kostky mýdla

  • bez SLS a SLES

  • neparfemovaná pro vynikající vyzdvižení přidané vůně

  • Výborný pěnivost

  • vysoce hydratující, zanechává pocit jemné pokožky díky vysokému obsahu glycerínu

Klíčové ingredience:

Voda, Glycerín, Sorbitol, Stearát sodný, Laurát sodný, Oleát sodný, Myristát sodný

Návod na přípravu:

1. Otevři a nakrájej

Jednoduše otevřete balení, opatrně nakrájejte mýdlovou bázi na menší kousky. Kousky dejte do vhodné nádoby. Nakrájení by mělo usnadnit rozpouštění mýdla.

2. Rozpusť

Postupně zahřívejte mýdlo. Ujistěte se, že dochází k rovnoměrnému tání báze aby nedošlo k jejímu překypění. Toto pravidlo mějte na paměti obzvláště při ohřívání v mikrovlnné troubě!

3. Zamíchej

Přidejte silice, aromata, barviva a extrakty dle Vašich preferencí (max. 2% přísad). Jemně míchejte aby došlo k rovnoměrné distribuci přísad v celé bázi. Pakliže nechcete v mýdle bublinky míchejte pomalu krouživými pohyby, aby se do báze nezašlehával vzduch.

4. Lij

Pracujte rychle, jednoduše vylijte bázi do předem připravených forem. Při přenášení forem dbejte na bezpečnost (mýdlo je horké). Při použití silikonových forem doporučujeme mít je na plechu nebo jiném pevném podkladu aby při přenosu nedošlo k deformaci a případnému polití horkým mýdlem. Počkejte až mýdlo zcela vychladne. A máte hotovo!

04675

Mohlo by vás také zajímat