K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Z lesa 30ml Alma

395,00 Kč
S DPH

Olej na problematickou pleť

Vhodný pro: Olej především pro mladistvou problematickou pokožku se sklony k akné. Pro muže i ženy. Působí výborně i na lymfatický systém. Svěží, jemně bylinková vůně je koncipována tak, aby zrelaxovala mysl, uklidnila tok myšlenek a dodala potřebnou energii.

Počet

Meruňkový olej se řadí mezi nejšetrnější oleje v péči o pokožku. Patří k vysoce hydratujícím olejům, dodává tak potřebné živiny. Spolu s jojobovým vyniká antiseptickými a antibakteriálními vlastnostmi, napomáhá tedy hojení drobných ranek, způsobených například při akné. Jojobový olej je svoji strukturou velice podobný lidskému kožnímu mazu, obnovuje tak přirozený mazotok pokožky. Navíc obsahuje hojnost vitamínu E, který přispívá k ochraně kožních buněk. Velmi podobné složení má také olej z hroznových jader, který se používá právě při péči o problematickou pokožku. Má výrazné antioxidační a antibakteriální účinky. Bohatý na mnoho různých vitamínů a tím pádem vyživující je také použitý baobabový olej. Ten mimojiné zklidňuje záněty a snižuje různá zarudnutí pleti. Obdobně funguje i obsažený ricinový olej, který pokožku hydratuje do hloubky a chrání proti vnějším vlivům. Borůvkový macerát se vyznačuje obsaženými antioxidanty, příznivě tedy působí na první příznaky stárnutí.

Použití: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky nejlépe po koupeli. Olej se dobře vstřebává, zjemňuje pokožku a nezanechává pocit lepkavosti. Doporučujeme použít místo krému. (Užívejte s mírou v těhotenství a při vysokém krevním tlaku).

Složení: Prunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňkový olej lzs), Adansonia Digitata Seed Oil (Baobabový olej lzs), Simmondsia Chinensis Oil (Jojobový olej lzs), Olej z hroznových jader lzs (Ricinus Communis Seed Oil), Vitis Vinifera Seed Oil (Ricinový olej lzs), Tocopherol (Vitamin E), Vaccinium Myrtillus Leaf Extract (Macerát borůvkové nati), Cupressus Sempervirens Oil (Esenciální olej Cypřiš), Juniperus Virginiana Oil (EO Jalovcové bobule), Chamomilla Recutita Oil (EO Heřmánek pravý), Cymbopogon Flexuosus Oil (EO Cedr), Gaultheria Procumbens Leaf Oil (EO Citrónová tráva), Citral*, Geranil*, Limonene*, Linalool*.

lzs = lisované za studena
* Přirozeně se vyskytující v silicích

36303