K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Kakaové mýdlo s mandlovým olejem a růžovým jílem
  • Kakaové mýdlo s mandlovým olejem a růžovým jílem

Luxusní kakaové mýdlo s mandlovým olejem a růžovým jílem Mýdlovar, 120 g

189,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

120g (+-10 % vlivem zrání)

Bez esenciálních olejů, na obličej

Počet

TYP POKOŽKY: všechny včetně velmi suché, zralé pleti obličeje a pokožky vysoce citlivé až ekzematické. Vhodné také jako tuhý vlasový šampon, zejména pro citlivou pokožku hlavu!

Luxusní pleťové mýdlo s vysokým obsahem organického kakaového másla a mandlového oleje vám uhrane svoji podmanivou čokoládovou vůní. Je navíc výborným vyživným prostředkem pro suchou a zralou pleť vašeho obličeje, stejně jako pro všechny další typy pleti včetně pleti vysoce citlivé až ekzematické. Pokožku zanechává pružnou a zbavuje ji suchosti.

Použité organické kakaové máslo obsahuje řadu vitamínů a minerálů a mýdlo po něm nádherně sladce voní a má velmi hladkou texturu.

Účinky přírodních jílů v péči o pleť a pokožku celého těla jsou velmi ceněné. Jíly jemně čistí a dodávají řadu minerálů, které pomáhají pokožku udržovat zdravou a tedy krásnou. Máte-li suchou pleť, právě růžový a bílý jíl jsou těmi, které si z jejich široké škály můžete dovolit. Černý jíl je obohacuje o cenněné minerály, které jinde nenajdete, a pomáhá z mýdla vykouzlit estetický zážitek.

Mýdlo můžete používat také jako tuhý vlasový šampon, protože obsahuje citrát a zbytky mýdla se tedy nebudou usazovat na vašich vlasech.

INCI: Aqua, Sodium Olivate (olivový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Illite (červený jíl), Kaolin (bílý jíl), Sodium Lactate (laktát), Activated Charcoal (aktivní uhlí).
12039