K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Levandulové mýdlo s mandlovým olejem
  • Levandulové mýdlo s mandlovým olejem

Levandulové mýdlo s mandlovým olejem Mýdlovar, 120 g

189,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

120g (+-10 % vlivem zrání)

Na ekzémy

Počet

Typ pokožky: všechny druhy pokožky včetně vysoce citlivé (obsahuje pouze esenciální olej levandule, který dráždí jen minimum z nás), možno použít jako tuhý vlasový šampon.

Další z řady našich oblíbených levandulových mýdel, tentokrát s esenciálním olejem pouze z levandule, který je dobře snášen téměř všemi lidmi, ekzematické projevy dokonce často tiší. Toto mýdlo obsahuje nejvyšší poměr bambuckého másla ze všech našich mýdel. Udržuje v pleti vlhkost a zanechává ji pružnou. Mýdlo má díky němu tak smetanovou texturu, jako žádné jiné.

Hojně je obsažen také mandlový olej se svými regeneračními a také uklidňujícími účinky, které se výborně snoubí s vlastnostmi levandule. Hydratovat vás bude i dodaný laktát, díky citrátu můžete mýdlo použít s úspěchem jako tuhý vlasový šampon. Vytváří bohatou pěnu a levandule má schopnost tišit také podrážděnou vlasovou pokožku.

Barveno 100% přírodním modrým indigem vyráběným z rostliny tradiční řemeslnou ruční výrobou, zcela bez chemických látek. Používá se již od starověku.

INCI: Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Castorate (ricinový olej), Lavandula angustifolia oil (esenciální olej levandule), Sodium Citrate (citrát), Sodium Lactate (laktát), Indigofera Tinctoria powder (indigo).
12045