K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Luxusní mýdlo s vůní magnolie Mýdlovar, 120 g

189,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

120g (+-10 % vlivem zrání)

Pro děti, péče o vlasy

Počet

Mýdlo stvořené pro milovnice silných, parfémových vůní, to je květinová vůně čistého esenciálního oleje magnolie - používaného jako primární složka nejdražších světových parfémů. V kosmetice je navíc známý svými hydratačními a vyživujícími vlastnostmi i pro suchou pleť.

Kromě této vůně zde naleznete ještě esenciální olej z palmarosy, lehká růžová vůně, která osvěžuje, snižuje nervozitu a napětí a upravuje nespavost. I tento olej má žádané účinky na pleť - ošetří akné, vrásky, je antibakteriální i antivirotický.

V mýdle naleznete 32% bambuckého másla, které zabraňuje vysoušení pokožky, a 20% mandlového oleje, který zanechává pokožku hladkou a vyživenou. Přítomný laktát učiní dotek mýdla sametovým. Výborně se hodí i k péči o pleť obličeje.

Používáme pouze rostlinná barviva, která jsou plně bezpečná i podle nejpřísnějších non-toxic kritérií. Navíc mají různé benefity! Modrý kambrický jíl s řadou minerálů a čisticím účinkem, zázračný gromwell na ekzémy, rány, a manjishta proti stárnutí pleti.
Toto mýdlo je vhodné jako vlasový šampon, i na suché vlasy.
Použití: mastná až suchá pleť, přecitlivělá, ekzematická, aknetické potíže, lupy ve vlasech. Vhodné na pleť obličeje, vlasy i celé tělo.

INCI: Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Citrate (citrát), Cymbopogon martinii (esenciální olej palmarosa), Sodium Lactate (laktát), Michelia champaca (esenciální magnolie), Montmorillonit (green clay) (modrozelený jíl), Bixa orellana seed extract (oreláník barvířský), Croton lechleri Powder (dračí krev), Rubia cordifolia root powder (manjistha), Lithospermum Erythrorhizon (Gromwell) Root Extract (gromwell).
12053