K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Nimbový/neemový olej, 250 g
  • Nimbový/neemový olej, 250 g

Nimbový/neemový olej, 250 ml

105,00 Kč
S DPH

Neemový olej pro kosmetické použití, lisovaný za studena

Počet

Neemový olej lisovaný za studena

Neemový nebo také nimbový olej je známý pro svou schopnost hubit bakterie a plísně. V kosmetice se používá k léčbě akné, ekzémů, zánětů a lupénky.

Tuhne už při pokojové teplotě a je cítit po česneku.

Země původu: Indie

03808

Ke stažení

Neemový olej BL

Ke stažení (113k)