K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Mýdlo z černého čaje s bergamotem
  • Mýdlo z černého čaje s bergamotem

Mýdlo z černého čaje s vůní bergamotu Mýdlovar, 120 g

189,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

120g (+-10 % vlivem zrání)

Péče o vlasy, na obličej

Počet

Milujete černý čaj? Třeba Earl Grey, ten vonící po silici bergamotu – což je citrus?) Teď si jeho lahodnou, návykovou vůni můžete užít i ve sprše s naším mýdlem!

Nejen krásná čajová barva pro oči, ale účinky černého čaje (používáme fair trade čaj) potěší vaši pokožku - funguje jako přirozený antioxidant, ruší působení volných radikálů a napomáhá regeneraci pleti. Navíc dovede eliminovat hnisavá ložiska v kůži a zabraňuje šíření infekce.

Esenciální olej z bergamotu má kromě neskutečně uklidňující vůně, která má známé antidepresivní účinky, schopnost potlačovat akné, abscesy, ekzémy, vředy a lupy ve vlasové pokožce - ano, i toto mýdlo je vhodné jako vlasový šampon!

Antiseptické účinky má také kardamomová silice, která je zde pro dokreslení vůně také použita.

Základní olejová receptura obsahuje 32% bambuckého másla, které zabraňuje vysoušení pokožky, a 20% mandlového oleje, který zanechává pokožku hladkou a vyživenou. Přítomný laktát učiní dotek mýdla hladkým a sametovým.

Vyzkoušejte tedy mýdlo od hlavy k patě, při různých kožních potížích, nebo jen tak pro radost z přírodního daru čaje a bergamotu!

Použití: mastná až suchá pleť, aknetické či ekzematické potíže, lupy ve vlasech. Vhodné na pleť obličeje, vlasy i celé tělo.

INCI: Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Castorate (ricinový olej), Citrus aurantium L. subsp. bergamia (esenciální olej z bergamotu), Sodium Citrate (citrát), Sodium Lactate (laktát), Kaolin, Elletaria cardamomum seed oil (esenciální olej z kardamomu), Camellia Sinensis Leaf Extract (černý čaj).
12034