K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Luxusní mýdlo s vůní neroli Mýdlovar, 120 g

189,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

120g (+-10 % vlivem zrání)

Na akné, na obličej

Počet

Mýdlo stvořené pro milovnice silných, parfémových vůní, to je květinová vůně čistého esenciálního oleje neroli - z čerstvých květů hořkého pomerančovníku, nejdražšího oleje, který v mýdlech máme!

Kromě sladké, hořké a květinové vůně má silné účinky - na psychiku antidepresivní a afrodiziakální, zlepšuje koncentraci, na pokožku protizánětlivé, antibakteriální a regenerační - může si jej dovolit i suchá, přecitlivělá pokožka. Vůně je podbarvena esenciálním olejem z jalovce, který se honosí výbornými pečujícími vlastnostmi o pleť s akné, ale i ekzémem a lupénkou.

Vzor tohoto mýdla má připomínat keř pomerančovníku hořkého, vidíte ho tam? Používáme pouze rostlinná barviva, která jsou plně bezpečná i
podle nejpřísnějších non-toxic kritérií. Navíc mají různé benefity! Modrý kambrický jíl s řadou minerálů a čisticím účinkem, oreláník barvířský obsahuje bohatě beta-karotenu a třetí je kurkuma. Nejen vnitřně je to božský dar, jak zní v překladu její jméno, ale také její vnější použití má ceněné výsledky – zlepšuje hojení, čistí a podporuje růst nových a zdravých buněk pokožky.

V mýdle naleznete 32% bambuckého másla, které zabraňuje vysoušení pokožky, a 20% mandlového oleje, který zanechává pokožku hladkou a vyživenou. Přítomný laktát učiní dotek mýdla hladkým a sametovým. Výborně se hodí k péči o pleť obličeje, a to i suchou.

Tímto mýdlem si také můžete mýt vlasy – zkuste ho také, trápí-li vás lupy, ekzem nebo svědící pokožka.

Použití: mastná až suchá pleť, přecitlivělá, ekzematická, aknetické potíže, lupy ve vlasech. Vhodné na pleť obličeje, vlasy i celé tělo.

INCI: Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Citrate (citrát), Citrus aurantium amara (esenciální olej neroli), Sodium Lactate (laktát), Juniperus communis L. (esenciální olej jalovec), Montmorillonit (green clay) (modrozelený jíl), Capsicum Annuum Extract (papirka extrakt), Curcuma Longa (kurkuma).
12052