K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Jemné mandlové mýdlo s kakaovým máslem
  • Jemné mandlové mýdlo s kakaovým máslem

Jemné mandlové mýdlo s kakaovým máslem Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Bez esenciálních olejů, pro miminka, na ekzémy

Počet

Toto mýdlo je nabito oleji a másly, které jsou snášeny i nejcitlivější, ekzematickou či novorozeneckou pokožkou - v hlavní roli mandlový olej a kakaové máslo. Novorozenec nepotřebuje mýdlo na tělo, stačí mu voda, ale někdy je přece jen potřeba zadeček umýt lépe, než jenom vodou. A na to je tu toto mýdlo. Jemné jako pohlazení!

Tato receptura je šita na míru také pro pleť obličeje, která potřebuje od mýdla jen ty nejšetrnější způsoby mytí. Nebude vysoušet ani suchou pokožku.

Dočkáte se u něj bohaté, krémové pěny, která potěší i všechny starší než novorozené! Je hodně vyživující díky vysokému obsahu panenského olivového a slunečnicového oleje.

Kakaové máslo nejvyšší kvality, které používají i přední výrobci belgických pralinek, vás potěší na pleti tak, jako pralinky na jazyku. Tato surovina s vysokým obsahem antioxidantů pomáhá snížit suchost a zlepšit pružnost pokožky, je výborná na jizvy, strie a jinak poškozenou pokožku.

A jak toto mýdlo voní! I když je bez esenciálních olejů, které mohou citlivou pokožku dráždit, voní přirozeně jemně po kakaovém másle.

Typ pokožky: všechny typy včetně dětské, citlivé a ekzematické, vhodné i na pleť obličeje.


INCI: Aqua, Sodium Olivate (olivový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Castorate(ricinový olej), Sodium Lactate (laktát).
12059