K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Konopné mýdlo s kakaovým máslem
  • Konopné mýdlo s kakaovým máslem

Konopné mýdlo s kakaovým máslem Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Bez esenciálních olejů, pro miminka, na lupénku, na ekzémy

Počet

Znáte se s konopným olejem a jeho účinky na pleť? To byste měli zažít. Je bohatý na antioxidanty (vitamíny C a E) a obsahuje vysoký podíl omega nenasycených mastných kyselin, které v unikátně vyváženém poměru s omega 3 mastnými kyselinami přispívají k odolnosti pokožky. Má výborné regenerační schopnosti, pokožku vyživuje a dokonale promašťuje.

Toto mýdlo je tak stvořené k péči o suchou, přesušenou, citlivou a jinak problematickou pokožku, hlavně pokožku s ekzémy a dalšími kožními chorobami. Nemusíte se obávat použít jej i pro děti a miminka.

O suchou pokožku pomáhá pečovat také kakaové máslo ve vysokém podílu zastoupení, které z mýdla i voní čokoládou. Tato surovina s vysokým obsahem antioxidantů pomáhá snížit suchost a zlepšit pružnost pokožky, je výborná na jizvy, strie a jinak poškozenou pokožku. V tom se skvěle hodí ke konopnému oleji se stejnými účinky.

Typ pokožky: velmi suchá až smíšená, citlivá, ekzematická, s lupénkou a jinými zdravotními problémy.

INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Aqua, Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Hempseedate  konopný olej), Sodium Lactate (laktát).
12061