K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Citrusovo-kávové čistící mýdlo
  • Citrusovo-kávové čistící mýdlo

Citrusovo-kávové čistící mýdlo Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Peelingové, extra čisticí

Počet

Varianta čistícího kávového mýdla s citrusovou vůní a jemnější peelingovou strukturou zanechanou z kávové sedliny.

Vůně čerstvých citrónů se snoubí s kávovou vůní v osvěžující podmanivé kombinaci. Ačkoli citrusové vůně z mýdel vyprchávají nejrychleji, zachovává se desinfekční efekt citronové silice.

Mýdlo je výráběné ze silného expressa, díky němuž dokáže zbavovat kůži pachů, například v kuchyni po přípravě ryb. Účinně čistí silně znečištěnou pokožku také v dílně a na zahradě.

Díky bambuckému máslu a kombinaci pečujících olejů je mýdlo sametově hladké a pleť zůstává hydratovaná a vyživená. Mýdlo je obohaceno citrátem a laktátem, které hydratují pokožku a pomáhají u tohoto mýdla vytvářet luxusní pěnu.

Mýdlo obsahuje také laktát a citrát. Pro hydrataci pokožky a bohatou pěnu, pro trvanlivost mýdla na vaší mýdlence.

Také díky citrátu můžete mýdlo používat jako vlasový šampon - citrát zabrání usazování vápenného mýdla ve vlasech, které se jinak děje. A to nechcete :-)

Typ pokožky: všechny typy kromě vysoce citlivé (kvůli esenciálnímu oleji) a suché pokožky.

INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Sodium Cocoate (kokosový olej), Aqua, Sodium Rapeseedate (řepkový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Castorate (ricinový olej), Citrus Limon Peel Oil  (esenciální olej citron), Sodium Citrate (citrát), Coffea Arabica Seed Powder (káva), Sodium Lactate (laktát), Activated Charcoal (aktivní uhlí).

12068