K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Olivové mýdlo s kambrickým jílem Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Peelingové

Počet

Jak toto mýdlo voní? Silně a omamně - to je esenciální olej z ylang ylang. Květinová, sladká a intenzivní vůně má antidepresivní a afrodiziakální účinky, mimo to se užívá v boji proti akné, ošetřuje jako mastnou, tak i suchou pleť. Podbarveno tóny esenciálních olejů z mandarinky a cedru, které se také podílejí na péči o problematickou pokožku svými antiseptickými účinky.

Základní olejová receptura obsahuje vysoký podíl olivového oleje, dále kakaového másla, které mýdlo činí hladkým a sametovým, pěnu bohatou a krémovou, pokožce pomáhají udržet hydrataci. Mýdlo pro všechny typy pleti.

I toto mýdlo je vhodné jako vlasový šampon!

Použití: mastná až suchá pleť, aknetické potíže, lupy ve vlasech. Vhodné na pleť obličeje, vlasy i celé tělo.

INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Agua, Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Castorate (ricinový olej), Sodium Citrate (citrát), Montmorillonit (green clay) (modrozelený jíl), Cananga odorata extract (esenciální olej ylang ylang), Sodium Lactate (laktát), Litsea cubeba fruit oil (esenciální olej vavřínu kubébového), Jasminum officinale flower (květ jasmínu), Lavandula angustifolia oil (esenciální olej levandule), Activated Charcoal (aktivní uhlí).
12072