K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Měsíčková péče 60ml Alma

330,00 Kč
S DPH

Oblíbený měsíček lékařský se používá od pradávna a říká se mu “Slunce bylinek”. Jemný šlehaný krém na tělo i obličej.

Vhodné pro: normální, citlivou, ekzematickou a alergickou pokožku. Hloubkově hydratuje a regeneruje. Urychluje hojení popraskané a šupinaté pokožky. Zmírňuje také projevy ekzémů a zvýšené citlivosti, jako je začervenání, svědění, nebo nepříjemné pnutí. Krém je vhodný také pro péči o miminka, děti, těhotné a kojící ženy.

Pravidelným používáním této kombinace másel a olejů se pokožka stane vláčnější, jemnější a hebčí.

Počet

Bambucké máslo hloubkově vyživuje a hydratuje pokožku díky obsaženým mastným kyselinám a vitamímům A a E. Regeneruje ji, v létě chrání proti UV záření a v zimě naopak před mrazem. Mangové máslo pokožku výrazně zjemňuje. Kokosový olej zklidňuje, chrání a příjemně zvláčňuje. Spolu s másly je vysoce hydratační složkou krému. Mandlový olej je jeden z nejjemnějších olejů v péči o pleť, jeho složení je podobné mazotoku lidské pokožky, díky čemuž je ideální i pro malé děti. Lněný olej spolu s makovým díky svému složení vynikají v péči o pokožku postiženou ekzémy, lupénkou a záněty. Makový olej pak sám díky vysokému obsahu hořčíku a vápníku vyživuje také nehty a vlasy. Mimojiné vyniká také skvělými relaxačními účinky a uvolňuje svaly. A řadí se mezi oleje zvláště vhodné pro péči o děti i miminka. Měsíček lékařský od pradávna slouží k ošetření ran a spálenin, pomáhá desinfikovat a hojit. Je antiseptický a protizánětlivý, je to slunce mezi bylinkami.

Použití: Krém má našlehanou pěnovou konzistenci, díky které se příjemně nanáší. Malé množství krému naneste na pokožku a krouživými pohyby jemně vmasírujte. Pravidelným používáním této kombinace másel a olejů se pokožka stane vláčnější, jemnější a hebčí. Krém je vhodný také pro péči o miminka, děti, těhotné a kojící ženy.

Složení: Butyrospermum Parkii Butter (Nerafinované bambucké máslo), Mangifera Indica Seed Butter (Mangové máslo), Cocos Nucifera Oil (Kokosový olej lzs), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej lzs), Papaver Somniferum Seed Oil (Makový olej lzs), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Meruňkový olej lzs), Glycerin (Rostlinný glycerin), Tocopherol (Vitamin E), Calendula Officinalis Flower Extract (Macerát měsíčku lékařského).

lzs = lisované za studena

36291