K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel
Jemné mýdlo s vůní marcipánu
  • Jemné mýdlo s vůní marcipánu

Jemné mýdlo s vůní marcipánu Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Pro děti

Počet

Obsahuje pravý esenciální olej z hořkých mandlí, ze kterého jsme úplně nadšení. Voní skutečně nádherně - jako nejluxusnější dánský marcipán.

Hlavně se ale pyšní bohatými aromaterapeutickými účinky: kdo z nás by nepotřeboval navodit uklidnění a zmírnit negativní dopad stresu na organismus? To tento esenciální olej dokáže. Také pomáhá při nespavosti a nervozitě a je přírodním silným afrodiziakem! Navíc zabraňuje množení virů a bakterií na kůži.

Je dokonce vhodný pro citlivou pokožku, stejně jako volba kombinace olejů a másel v tomto mýdle. Z olejů zde najdete mandlový a slunečnicový, oba velmi pečující a zvláčňující oleje.

Exkluzivitu tomuto mýdlu dodává surovina, která zde má největší podíl ve složení: bambucké máslo. Jedná se o zvláště účinný zvlhčovač, protože obsahuje mnoho mastných kyselin, které jsou potřebné k udržení vlhkosti a pružnosti pokožky. Propůjčuje mýdlu hladkou, sametovou strukturu, za což vděčí také laktátu v tomto mýdle, navíc vás tento kousek potěší příjemně krémovou pěnou.

Barveno pouze přírodně - macerátem kořene alkanny.

Typ pokožky: suchá, citlivá až mastná, také dětská. Možné použít i jako vlasový šampon (obsahuje citrát).

INCI: Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Castorate (ricinový olej), Prunus Amygdalus Amara (esenciální olej hořká mandle), Sodium Citrate (citrát), Sodium Lactate (laktát), Alcanna tinctoria Radix pudr (kořen alkanny).
12064