K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Chmelové mýdlo s konopím Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60 g (+-10 % vlivem zrání)

Na akné

Počet

Pivo, konopí a jalovec - perfektní trojice. Na mastnou i ekzematickou suchou pokožku, vynikající na vlasy. Naše nejpěnivější mýdlo vzniklo ve spolupráci s kamarádem Kolouchem a jeho Albertem - kočovným pivovarem. Pivo Vendetta 14´IPA je odpařováno na osminu své váhy a pak tvoří základ tohoto mýdla. Pivo je známé svými kosmetickými účinky - je bohaté na antioxidanty a aminokyseliny, vitamíny B, selen, draslík, zinek a další prvky pomáhajícími udržet pleť zdravou - a tím krásnou.

V mýdle je navíc za studena lisovaný bio konopný olej, obsahující kyselinu gama-linolenovou, která uklidňuje záněty a zklidňuje pokožku - nejen při akné, ale také ekzémech, lupénce a jiných dermatitidách. Má výborné regenerační schopnosti, pokožku vyživuje a dokonale hydratuje.

A jalovec - esenciální olej s nádhernou vůní, lehce pánskou, ale nejen. Má silné protizánětlivé účinky, podporuje čistící účinek mýdla. Stimuluje totiž lymfu a tak čistí pokožku, také má účinek zklidňující a hojící. Při tom všem je ale vhodný také na ekzematickou pleť a péči o další dermatitidy, takže si jej může dovolit každý. V tom se perfektně snoubí s esenciálním olejem z levandule, v účincích i vůní.

Použití: mastná až suchá pleť, přecitlivělá, ekzematická, aknetické potíže, lupy ve vlasech. Vhodné na pleť obličeje, vlasy i celé tělo.

Složení: Sodium Olivate (olivový olej),  Sodium Cocoate (kokosový olej), Aqua, ,Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Sodium Hempseedate (konopný olej), Beer (pivo), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Castorate (ricinový olej), Sodium Citrate (citrát), Juniperus communis L. (esenciální olej jalovec), Lavandula Hybrida Oil (esenciální olej lavandin), Sodium Lactate (laktát).
12071