K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Duhové mýdlo Mýdlovar, 60 g

99,00 Kč
S DPH

Přírodní ručně vyrobené mýdlo

60g (+-10 % vlivem zrání)

Pro děti

Počet

Naše vysněné mýdlo! Není jednoduché mýdlovou duhu vytvořit, a ještě u toho používat jen rostlinná barviva. Ale symbol duhy značí, co je pro naši rodinu důležité – že každá barva má na světě své místo. Navíc, všechny děti neomylně sahají právě po duhovém!

I proto jsme v receptuře olejů mysleli na to, aby i přes dobré čisticí vlastnosti mýdla zůstala pokožka i našich nejmenších hydratovaná.
V hlavní roli tedy kakaové máslo – té nejvyšší kvality. V mýdle tato surovina s vysokým obsahem antioxidantů pomáhá snížit suchost a zlepšit pružnost pokožky, je výborná na drobná poranění kůže. Hodí se i na ekzematickou kůži. Dále mnoho slunečnicového oleje, bambuckého másla a laktátu – vše pro vysoce pečující vlastnosti mýdla.
Barevnost jsme docílili pouze rostlinnými barvivy, která jsou plně bezpečná i podle nejpřísnějších non-toxic kritérií. Navíc mají různé benefity! Barvíme dračí krví – pryskyřicí se silnými antivirotickými, antibakteriálními a protiplísňovými účinky, extraktem gromwellu, používaným v tradiční medicíně na ekzémy, spalničky i neštovice, či mrkvovým extraktem se svými známými vitamíny a provitamíny.

Typ pokožky: pro všechny typy pokožky včetně dětské, vhodné i jako šampon.

INCI: Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Aqua, Sodium Cocoa Butterate (kakaové máslo), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Castorate (ricinový olej), Litsea cubeba fruit oil (esenciální olej vavřínu kubébového), Sodium Citrate (citrát), Sodium Lactate (laktát), Montmorillonit (green clay) (modrozelený jíl), Indigofera Tinctoria powder (indigo), Jasminum officinale flower (květ jasmínu), Rubia cordifolia root powder (manjishta pudr), Capsicum Annuum Extract (extrakt papriky), Daucus Carota (Carrot) Root Extract (extrakt mrkve), Croton lechleri Powder (dračí krev), Lithospermum Erythrorhizon (Gromwell) Root Extract (extrakt gromwwellu).
12075