K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies.

cancel

Bolavý zoubek 15ml Alma

270,00 Kč
S DPH

Olej na masáž tváří při bolestivém růstu zoubků. Zvolená kombinace rostlinných a esenciálních olejů navodí klid a zmírní bolesti spojené s růstem kostí a nahromaděnou krví v dásni při prořezávání. Olej je krásně modře zbarvěný a jak voní! Malou kapku oleje jemně vmasírujte na tváře dítěte, opakujte dle potřeby.

Počet

U prořezávajících se zoubků je potíž v nahromaděné krvi, horkosti a tepání v dásních a oblasti celé pusinky. Použitý makový olej pomáhá uvolňovat toto napětí a tenzi. Mandlový olej patří mezi nejpoužívanější oleje v péči o dětskou, citlivou pokožku. Bohatý macerát z levandule a heřmánku působí jako lehká sedativa a má tišící účinky. Heřmánek stahuje a uklidňuje bolavé dásně. Obě dvě byliny jsou navíc antiseptické a v neposlední řadě navozují klid a harmonizují psychiku (hlavně u dětí). Účinek macerátů je v oleji podpořen esencemi z levandule a heřmánku římského. Řebříčková esence pomáhá tlumit bolesti kostí a hlavy a používá se hlavně k léčbě problémů dutiny ústní. Nejdůležitější je však trpělivost. Nebojte, zuby jednou vylezou!

Použití: Olej protřepejte a malou kapku jemně vmasírujte na tváře dítěte, opakujte dle potřeby.

Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej) lzs, Papaver Somniferum Seed Oil (Makový olej) lzs, Chamomilla Recutita Flower extract (Extrakt Heřmánku pravého), Lavandula Angustifolia Flower Extract (Extrakt levandule lékařské), Tocopherol (Vitamin E), Lavandula Angustifolia Oil (EO Levandule), Anthemis Nobilis Flower Oil (EO Heřmánek římský), Achillea Millefolium Oil (EO Řebříček), Geraniol*, Limonene*, Linalool*

*přirozeně se vyskytující v esenciálních olejích

lzs = lisované za studena

36313